Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
En marxa les votacions finals del Pressupost Participatiu 2018

Deel 30 d'octubre al 19 de novembre de 2017, totes les persones empadronades a Arenys de Mar i majors de 16 anys poden votar aquelles accions que voldrien que es portessin a terme durant el 2018 a la vila, ja sigui a nivell de despesa corrent (referides a serveis i projectes) com a nivell d'inversions.

En total, s'hi destinen 190.000 euros del pressupost del 2018, que es repartiran entre les accions guanyadores mitjanįant els vots dels vilatans.

Recordem que aquesta ediciķ del Pressupost Participatiu ha assolit rčcords de participaciķ fins ara mai vistos a la vila, amb fins a 1.364 propostes formulades per 740 persones. A més, i com a novetat d'enguany, les propostes que finalment passen a la fase de votaciķ han sorgit arran d'un procés de reflexiķ i debat ciutadā. D'aquí han sorgit les 32 propostes finalistes que ja es poden votar fins al 19 de novembre.

Cada persona podrā votar un māxim de 5 accions (2 de despesa corrent i 3 d'inversions). Podeu participar mitjanįant aquest formulari web, com també a les urnes que trobareu distribuīdes en equipaments municipals i comerįos, així com a les taules al carrer que trobareu els prōxims dies a la vila.

Publicat el 30 d'octubre de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^