Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Aquest cap de setmana s'obre el període perquè els vilatans que ho desitgin puguin inscriure's per optar a formar part del Comitè Ètic, l'organ que s'ha de constituir per fer el seguiment i l'avaluació del Codi Ètic d'Arenys de Mar.

En la presentació del Codi Ètic que va tenir lloc el passat dimecres a la tarda es va acordar que membres de l'Observatori Ciutadà Municipal instal·laran dues taules al carrer els dissabtes 22 i 29 d'octubre. També es podran fer les inscripcions omplint aquest formulari web.

Entre totes les persones apuntades, el 6 de novembre es farà un sorteig per escollir el representant veïnal que formarà part del Comitè Ètic, juntament amb la resta de membres. Aquest Comitè estarà format per un total de 8 persones i tres d'elles hi formaran part de manera voluntària: un ciutadà a títol individual, un membre del teixit associatiu i un treballador de l'Ajuntament.

El Comitè Ètic serà l'òrgan responsable de vetllar per l'impuls, el seguiment i l'avaluació del Codi Ètic de bones pràctiques que s'aplicarà tant a càrrecs electes com als treballadors i empreses que tenen relació amb l'Ajuntament d'Arenys de Mar, per tal que totes aquestes persones sigui transparents i compleixin els principis ètics. El Comitè Ètic també haurà de fer revisions periòdiques del Codi Ètic i elaborarà informes de seguiment anuals.

El Codi Ètic d'Arenys de Mar és una iniciativa sorgida a petició de l'Observatori Ciutadà d'Arenys de Mar i es va aprovar el passat mes de març passat en sessió plenària.

Publicat el 20 d'octubre de 2016