Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Obert el període per escollir el representant veïnal del Comitè Ètic

Aquest cap de setmana s'obre el període perquè els vilatans que ho desitgin puguin inscriure's per optar a formar part del Comitè Ètic, l'organ que s'ha de constituir per fer el seguiment i l'avaluació del Codi Ètic d'Arenys de Mar.

En la presentació del Codi Ètic que va tenir lloc el passat dimecres a la tarda es va acordar que membres de l'Observatori Ciutadà Municipal instal·laran dues taules al carrer els dissabtes 22 i 29 d'octubre. També es podran fer les inscripcions omplint aquest formulari web.

Entre totes les persones apuntades, el 6 de novembre es farà un sorteig per escollir el representant veïnal que formarà part del Comitè Ètic, juntament amb la resta de membres. Aquest Comitè estarà format per un total de 8 persones i tres d'elles hi formaran part de manera voluntària: un ciutadà a títol individual, un membre del teixit associatiu i un treballador de l'Ajuntament.

El Comitè Ètic serà l'òrgan responsable de vetllar per l'impuls, el seguiment i l'avaluació del Codi Ètic de bones pràctiques que s'aplicarà tant a càrrecs electes com als treballadors i empreses que tenen relació amb l'Ajuntament d'Arenys de Mar, per tal que totes aquestes persones sigui transparents i compleixin els principis ètics. El Comitè Ètic també haurà de fer revisions periòdiques del Codi Ètic i elaborarà informes de seguiment anuals.

El Codi Ètic d'Arenys de Mar és una iniciativa sorgida a petició de l'Observatori Ciutadà d'Arenys de Mar i es va aprovar el passat mes de març passat en sessió plenària.

Publicat el 20 d'octubre de 2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^