Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

sant jordiArenys es prepara per celebrar la diada de la rosa i el llibre, que enguany cau en dilluns. Com cada 23 d´abril, al voltant de la plaça de l´Església s´instal·laran les parades de  les llibreries i de les entitats que faran venda de roses i es podrà visitar el drac Arenyot a la seva cova del C.C. Calisay.

A la tarda, es representarà un any més la llegenda de sant Jordi a la porxada del Mercat municipal. Està previst que el drac es desperti a les 17.15 h i que a les 17.30 h es faci la cercavila del drac des del Calisay fins al Mercat. Un cop allà, sobre les 18 h, començarà la representació.

A més, a les 18.30 h es faran tallers infantils davant del Mercat i a les 19.30 h tindrà lloc a la plaça de l´Església una ballada de sardanes amb la cobla Iluro.

Afectacions de trànsit a la tarda

Mentre duri la cercavila del drac Arenyot es produiran algunes afectacions de trànsit. De les 17 a les 20 h aproximadament, es tallarà el trànsit a la riera Pare Fita (tram comprés entre la rotonda del Calisay i la de l’Olivar) i el carrer de l'Església. I de les 17.30 a les 18.30 h, hi haurà talls intermitents de la circulació de vehicles de la riera Bisbe Pol, (tram comprés entre les rotondes de l’Olivar i de Sa Clavella).

Publicat el 19 d'abril de 2018