Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

L'Ajuntament d'Arenys de Mar publicarà en el transcurs de la primera quinzena de març el plec de condicions tècniques del Procediment obert per a la cessió de mòduls i espais del Viver d'Empreses.

Aquest document donarà a conèixer els requisits que hauran de reunir les persones o empreses concursants per accedir al servei, així com les diferents modalitats de lloguer, termini, règim i preu de la cessió; els serveis opcionals. També inclourà la documentació necessària que haurà d'acompanyar la sol·licitud i els criteris que es faran servir en el procés de selecció.

El període per cursar les sol·licituds s'obrirà el mateix dia de la publicació de l'anunci al BOPB i el termini d'admissió restarà obert durant 20 dies des del dia de la seva publicació.

Per qualsevol consulta, les persones interessades poden trucar al telèfon 93.792.26.01, contactar per correu electrònic a proecon@arenysdemar.cat o, si es prefereix, adreçant-se personalment a la Regidoria de Promoció Econòmica (Servei a les Empreses, Edifici Xifré, 2n pis).

Publicat el 22 de febrer de 2018