Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Els tràmits per a l'obertura del Viver d'Empreses enfilen el tram final

L'Ajuntament d'Arenys de Mar publicarà en el transcurs de la primera quinzena de març el plec de condicions tècniques del Procediment obert per a la cessió de mòduls i espais del Viver d'Empreses.

Aquest document donarà a conèixer els requisits que hauran de reunir les persones o empreses concursants per accedir al servei, així com les diferents modalitats de lloguer, termini, règim i preu de la cessió; els serveis opcionals. També inclourà la documentació necessària que haurà d'acompanyar la sol·licitud i els criteris que es faran servir en el procés de selecció.

El període per cursar les sol·licituds s'obrirà el mateix dia de la publicació de l'anunci al BOPB i el termini d'admissió restarà obert durant 20 dies des del dia de la seva publicació.

Per qualsevol consulta, les persones interessades poden trucar al telèfon 93.792.26.01, contactar per correu electrònic a proecon@arenysdemar.cat o, si es prefereix, adreçant-se personalment a la Regidoria de Promoció Econòmica (Servei a les Empreses, Edifici Xifré, 2n pis).

Publicat el 22 de febrer de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^