Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Esportites arenyenques 2017La regidoria d'Esports ha promogut un acte de reconeixement d'aquells esports i esportistes que han tingut uns resultats destacats en la darrera temporada. L'Alcaldessa Annabel Moreno va presidir l'acte, que es vol institucionalitzar com una cita periòdica, i va destacar i celebrar el potencial de l'esport femení arenyenc.

El reconeixement es va fer a l'equip cadet femení del Futsal Arenys pel seu ascens a la Divisió d'honor. També al senior femení del Volei Arenys per haver aconseguit guanyar l'ascens a la Primera divisió nacional.

El reconeixement individual va ser per la jove atleta Marta Mitjans, de la Penya Apa Anem-hi amb un extensa llista de victòries i títols. La darrera temporada ha estat campionat del Circuit comarcal del Maresme, campiona de Girona, campiona de Catalunya de cross, primera a la cursa Jean Bouin i sotscampiona de Catalunya en pista.

L'acte de la Sala de plens es van completar amb una foto de família a la Plaça de la Vila. El regidor Jordi Muñiz va destacar la voluntat de repetir aquest acte, anualment, just quan acabi la temporada esportiva.

Publicat el 14 de setembre de 2017