Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Reconeixement esportistes arenyenques

Esportites arenyenques 2017La regidoria d'Esports ha promogut un acte de reconeixement d'aquells esports i esportistes que han tingut uns resultats destacats en la darrera temporada. L'Alcaldessa Annabel Moreno va presidir l'acte, que es vol institucionalitzar com una cita periòdica, i va destacar i celebrar el potencial de l'esport femení arenyenc.

El reconeixement es va fer a l'equip cadet femení del Futsal Arenys pel seu ascens a la Divisió d'honor. També al senior femení del Volei Arenys per haver aconseguit guanyar l'ascens a la Primera divisió nacional.

El reconeixement individual va ser per la jove atleta Marta Mitjans, de la Penya Apa Anem-hi amb un extensa llista de victòries i títols. La darrera temporada ha estat campionat del Circuit comarcal del Maresme, campiona de Girona, campiona de Catalunya de cross, primera a la cursa Jean Bouin i sotscampiona de Catalunya en pista.

L'acte de la Sala de plens es van completar amb una foto de família a la Plaça de la Vila. El regidor Jordi Muñiz va destacar la voluntat de repetir aquest acte, anualment, just quan acabi la temporada esportiva.

Publicat el 14 de setembre de 2017
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^