Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

marato2016Els actes per recollir fons per La Marató continuaran aquest cap de setmana del 17 i 18 de desembre, amb activitats de tota mena. El dissabte 17 de desembre hi haurà un esmorzar multicultural a càrrec de l'Ampa Sinera (10 del matí) al pati del C.C. Calisay, venda de manualitats a la residència geriàtrica municipal (10 del matí) i un festival de danses a l'Escola de ballet Pilar Martínez (5 de la tarda).

Mentre que per diumenge 18 de desembre, dia central de La Marató 2016, hi ha previst un torneig de vòlei a càrrec del Club Vòlei Papis a la platja de la Picòrdia (9 del matí), i activitats diverses al davant del C.C. Calisay, espai en el qual s'instal·laran diferents parades d'entitats i associacions de la vila amb el propòsit de recaptar fons per a la Marató.
També hi haurà un concert de Nadal amb la Coral Els Boixets, el Cor Tiamat i el Cor Adàmaris al convent dels Caputxins (12.30h) i un ball de tarda solidari a l'Ateneu Arenyenc (18.30h).

Aquestes propostes, juntament amb totes les que ja s'han vingut organitzant en els dies previs de desembre, tornen a posar de manifest el compromís d'Arenys de Mar amb causes solidàries com són La Marató de TV3, dedicada enguany a la investigació de l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Publicat el 12 de desembre de 2016