Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El gruix d'actes de La Marató 2016 arriba aquest cap de setmana

marato2016Els actes per recollir fons per La Marató continuaran aquest cap de setmana del 17 i 18 de desembre, amb activitats de tota mena. El dissabte 17 de desembre hi haurà un esmorzar multicultural a càrrec de l'Ampa Sinera (10 del matí) al pati del C.C. Calisay, venda de manualitats a la residència geriàtrica municipal (10 del matí) i un festival de danses a l'Escola de ballet Pilar Martínez (5 de la tarda).

Mentre que per diumenge 18 de desembre, dia central de La Marató 2016, hi ha previst un torneig de vòlei a càrrec del Club Vòlei Papis a la platja de la Picòrdia (9 del matí), i activitats diverses al davant del C.C. Calisay, espai en el qual s'instal·laran diferents parades d'entitats i associacions de la vila amb el propòsit de recaptar fons per a la Marató.
També hi haurà un concert de Nadal amb la Coral Els Boixets, el Cor Tiamat i el Cor Adàmaris al convent dels Caputxins (12.30h) i un ball de tarda solidari a l'Ateneu Arenyenc (18.30h).

Aquestes propostes, juntament amb totes les que ja s'han vingut organitzant en els dies previs de desembre, tornen a posar de manifest el compromís d'Arenys de Mar amb causes solidàries com són La Marató de TV3, dedicada enguany a la investigació de l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Publicat el 12 de desembre de 2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^