Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

L'Ajuntament d'Arenys de Mar ha posat en marxa aquesta setmana una campanya de millora i reforç de la seguretat dels vianants al conjunt de la vila. L'actuació s'ha iniciat pels itineraris escolars, amb l'objectiu de garantir la seguretat del col·lectiu més feble -el dels infants- que fan ús de la via pública per accedir als centres docents. Així, s'ha actuat al Pla dels Frares, amb la creació d'un pas de vianants amb bandes de reducció de velocitat dels vehicles, i també al pas de vianants del giratori del carrer Olivar, i amb l'adequació de la senyalització i instal·lació de bandes de retenció al pas de vianants més proper al col·legi La Presentació de la carretera B-511.

tanca N-IIUn cop realitzades aquestes actuacions, els treballs se centraran en els pròxims dies en el repintat dels passos de vianants de la Riera per, posteriorment, continuar pels de la resta de la vila. La previsió és que la campanya s'allargui durant un mes, aproximadament.

D'altra banda, aquests dies també s'està substituint la tanca de mòduls "New Jersey" que separa la carretera N-II i l'espai de vianants que connecta el carrer platja Cassà amb la zona comercial. Els mòduls de ciment s'estan canviant per tanca d'acer inoxidable amb l'objectiu de donar una continuïtat visual i dignificar aquest espai de vianants.

Publicat el 29 d'abril de 2016