Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

concerts jalpiArenys participa un any més en el Cicle de Música Mediterrània del Castell Jalpí, que enguany arriba a l'11a edició. Aquests concerts estan organitzats pels Ajuntaments d'Arenys de Munt i d'Arenys de Mar, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Diumenge 30 d'agost, a les 9 del vespre, gaudirem del concert de l'Orquestra Camerata Simfonia XVIII que presenta el seu espectacle Descobrint Tomàs Milans i Godayol. Aquest monogràfic vol apropar la figura del músic canetenc del segle XVIII a través de la recuperació de les seves partitures més inèdites, i la difusió en un format cambrístic de les cantates, tons i motets. Aquest viatge permet escoltar i diferenciar una evolució estilística que transita d´un estil espanyol del segle XVIII cap a les noves formes italianes de la cantata del segle XVIII, amb partitures d´instrumentació variada i amb alternança d'obres a solo i duet. Els intèrprets són: Marta Rodrigo (solista vocal), Margarida Lladó (solista vocal), Gabriel Vintró (violí barroc), Miquel Gonzàlez (viola de gamba), Josep Cànoves (violí barroc) i Jordi Ribell (clavicèmbal). El preu d'aquest concert és de 10 euros.

concerts jalpiDiumenge 6 de setembre, a les 9 del vespre, podrem fruir del concert de Joan Dausà, On seràs demà? En aquesta segona part de la seva gira, al format de piano i veu i al de la banda de cinc músics, se'ls suma una nova proposta: el de l'acompanyament de luxe d'un quartet de corda. Els intèrprets són: Joan Dausà (veu i guitarra), Eloi Isern (guitarra i cors), Pere Ruiz (baix i cors), Ferran Resines (teclats), David Romero (bateria) i Quartet de cordes (cordes). El preu d'aquest concert és de 12 euros.

Les entrades per als concerts de l'11è Cicle de Música Mediterrània del Castell Jalpí es poden adquirir a l'Oficina de Turisme d´Arenys de Mar, de dilluns a divendres, de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 4 a les 7 de la tarda; i dissabtes i diumenges de les 10 del matí a les 2 del migdia. També es poden comprar a l'OAV de l'Ajuntament d'Arenys de Munt, de dilluns a divendres de les 10 del matí a les 2 del migdia i dijous de les 5 a les 7 de la tarda.

Publicat el 12 d'agost de 2015