Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

sant jordiLa diada de Sant Jordi cau enguany en dimecres i, com cada 23 d'abril, no faltaran les tradicionals parades de llibres i roses als voltants de la plaça de l'Església, en ambdues bandes de la Riera. Serà l'ocasió indicada per regalar (o autoregalar-se) aquella novetat editorial desitjada i, també, per demostrar l'estima per la parella i amics i familiars amb roses.

Per acompanyar aquesta diada tindrem, a més, tot un seguit d'activitats que detallem a continuació:

  • A partir de les 10 del matí: La Biblioteca surt al carrer.

Trobareu la parada de la Biblioteca al davant de la plaça de l'Església i podreu aconseguir la nova guia de les biblioteques del Maresme. A partir les 10 del matí.

  • A les 10 del matí: Mercat d'intercanvi de llibres.

Porta els teus llibres, nous o vells, al punt de l'Espai Jove o de l'Institut Tres Turons i se't donarà un ticket a canvi que podràs bescanviar per un altre llibre a la parada de TRES-A, a la Plaça de l'Església el dia 23 d'abril.

  • A les 5 de la tarda: Tast de gegants i capgrossos: Posa't sota les faldilles!

La Colla Gegantera serà al davant del Mercat Municipal perquè tothom qui ho vulgui pugui aprendre a dur gegants i capgrossos i formar part de la Colla.

  • A les 6 de la tarda: Tallers i conte de Sant Jordi.

A la plaça de l'Església, fins a les 8 del vespre.

  • A 2/4 de 8 de la tarda: Audició de sardanes a càrrec de la Cobla Mediterrània

A la plaça de l'Església. Organitzat per l'Ajuntament d'Arenys de Mar i la secció sardanista de l'Ateneu Arenyenc.

arenyotL'Arenyot es menjarà algú de la nostra vila!

Igual com passa amb la llegenda de Sant Jordi, aquest any l'Arenyot sortirà de la seva cova -el C.C. Calisay- per cruspir-se algun veí o veïna d'Arenys de Mar. El drac d'Arenys baixarà fins la plaça del Mercat i es menjarà aquella persona escollida mitjançant un sorteig. L’activitat està organitzada pel Patronat de Sant Roc, els Geganters i l’associació de Pubillatge. La cita serà el proper dimecres a dos quarts de 8 del vespre davant la plaça del mercat.

Publicat el 17 d'abril de 2014