Ajuntament d'Arenys de Mar

AGENDA
Diumenge, 24 de juny de 2012  -  9 h matí
Fira del Solstici de Sant Joan / Tema: Arenys de Mar

BASES DEL 1er CONCURS DE PINTURA RAPIDA D´ARENYS DE MAR (24 de juny 2012)

1º- Hi podrà participar qualsevol persona major d´edat que desitgi prendre-hi part. Les inclemències del temps no seran motiu per a la suspensió del concurs.

2º- L´inscripció i segellament dels suports es realitzarà entre les 9 i les 11 del matí del mateix dia 24 a la parada de la fira de l´organització, davant de la plaça de l´Església, i el termini de lliurament de les obres serà a les 8 del vespre del mateix dia.

3º- Només es podrà presentar una obra per artista sense emmarcar, amb unes mides no superiors a 60x60 cm. Les obres sobre paper estaran muntades sobre un suport lleuger.

4º- El tema i la tècnica serà de lliure elecció i haurà de tenir relació amb Arenys de Mar.

5º- El dissabte 11 d´agost es realitzarà l´inauguració de l´exposició i el posterior lliurament de premis del "I concurs de pintura ràpida de la fira del solstici d´estiu", a la Sala de les Bótes del Calisay.
      El jurat seleccionarà les obres que a criteri seu siguin mereixedores de ser exposades, entre les quals s´escolliran les premiades. Els premis es podran declarar deserts si es considera que no hi ha cap obra mereixedora de ser premiada.

Premis:
Primer premi .................500 Euros
Segon premi  ................. 300 Euros
Premi de la comissió ......150  Euros

6º- Les obres premiades restaran com a propietat de la Fira del Solstici i passaran a formar part del fons de la mateixa. La resta podran ser venudes durant el període d´exposició al preu que l'artista assenyali per a tal efecte.

7º- L´organització posarà el màxim d´interès en la conservació de les obres seleccionades pel concurs, però no respondrà dels danys o pèrdues que es puguin produir mentre aquelles estiguin en el seu poder.

8º- Les obres exposades no podran ser retirades fins a la fi de l´exposició, a partir del dia 10 de setembre.

9º- El participant podrà recollir les seva obra posant-se en contacte amb l´organització, trucant als telèfons 665 520 338 i 665 518 181 per quedar d´acord amb el dia i l´hora  de recollida. Les obres no retirades en un termini màxim de tres mesos quedaran pel fons de la Fira.

10º- L´organització es reserva el dret de resoldre qualsevol incidència o eventualitat que entri en conflicte amb les bases del concurs i/o que es produeixi durant el transcurs de l´esdeveniment.

11º- El fet de participar en el concurs suposa l´acceptació íntegra d´aquestes bases per part dels participants.

Lloc: qualsevol indret d'Arenys de Mar
Durada: De 9 a 20h
Organitza: Associació de la Fira del Solstici
Preu: -
Tipus d'acte: Mostra
Informació relacionada
Diumenge, 24 de juny de 2012
Dissabte, 23 de juny de 2012
amb l'Orquestra La Banda Puig i Dj Clandestino
Dissabte, 23 de juny de 2012
Divendres, 22 de juny de 2012
Fira Solstici de Sant Joan
Diumenge, 17 de juny de 2012
a càrrec d'Albert Estengre
Divendres, 15 de juny de 2012
30 anys de Flama del Canigó
Divendres, 15 de juny de 2012
a càrrec d'Albert Estengre