Edifici Xifré · C/Auterive, s/n 2ª planta 08350 Arenys de Mar · Barcelona
CURSOS PRESENCIALS, PRIORITÀRIAMENT PER A PERSONES A L'ATUR
Curs teòric-pràctic per a dotar als alumnes dels coneixements bàsics i habilitats necessàries per a la neteja de diferents espais. Es treballen diferents conceptes com: productes i superfícies, neteja general, coneixement dels espais municipals, protocol d’actuació i prevenció de riscos laborals. Hi haurà l’opció de fer 20h de pràctiques a una empresa de neteja i la possibilitat de quedar en una borsa per a futures substitucions.
Dies: Del 27 de febrer al 15 de març de 2024. (Dies 4 i 11 de març no s'impartirà classe)
Horari: De 9:15h a 13:15h.
-Per inscriure't aquest curs, s'ha de fer la PREINSCRIPCIÓ AQUÍ.
L'objectiu d'aquest curs es capacitar l'alumnat en el maneig segur d'operacions amb carretons elevadors, formant en la seva conducció i maneig d'acord amb la Norma UNE 58451.
Dies: Del 11 de març al 15 de març
11 i 12 part teòrica al Xifré i 13,14 i 15 part pràctica a Sant Joan Despí
Horari: De 9:00h a 14:00h.
-Per inscriure't aquest curs, s'ha de fer la PREINSCRIPCIÓ AQUÍ.
L'objectiu d'aquesta sessió consisteix a explicar les utilitats que té el certificat digital de la Generalitat de Catalunya (idCAT).
Contribuint així a la seva formació digital que sens dubte ajudarà a ser més competitives.
Dies: El 18 i 19 de març de 2024.
Horari: De 9:30h. a 12:30h.
- Per inscriure't aquest curs, s'ha de fer la PREINSCRIPCIÓ AQUÍ.
L'objectiu d'aquesta sessió consisteix en capacitar als alumnes en l'ús correcte de les noves tecnologies, fent-ho des de la perspectiva que més els preocupa i els ocupa: La RECERCA DE FEINA
Dies: Del 8 d'abril al 12 d'abril de 2024.
Horari: De 9:00h a 14:00h.
- Per inscriure't aquest curs, s'ha de fer la PREINSCRIPCIÓ AQUÍ.
L'objectiu d'aquest curs es Identificar les fonts de contaminació dels aliments i aplicar la normativa vigent en seguretat i higiene alimentària durant la preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasament, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei dels aliments.
Dies: El 16 i el 18 d'abril
Horari: De 9:00h a 14:00h.
- Per inscriure't aquest curs, s'ha de fer la PREINSCRIPCIÓ AQUÍ.
L'objectiu d'aquest curs consisteix en aconseguir un nivell elemental de comprensió oral i escrita i en expressió i interacció oral i escrita que permeti als alumnes intercanvis comunicatius molt simples i controlats sobre temes familiars i habituals destinats a satisfer necessitats de tipus immediat, amb parlants que s'esforcen a fer-se entendre.
Dies: Del 15/04/2024 al 19/06/2024 (Dilluns i dimecres)
Horari: De 17:00h a 21:00h.
- Per inscriure't aquest curs, s'ha de fer la PREINSCRIPCIÓ AQUÍ.
L'objectiu d'aquesta sessió consisteix en reconèixer que el mercat no està tant malament, és bon moment per atrevir-se. Saber fer una presentació oportuníssima en l'enfoc. Saber redecorar la teva oferta sense mentir en res. I aprendre a posar el focus on cal.
Dies: El 6 i el 8 de maig del 2024
Horari: De 9:30h a 14:00h.
- Per inscriure't aquest curs, s'ha de fer la PREINSCRIPCIÓ AQUÍ.
Tots els cursos mencionats anteriorment s'impartiran presencialment a l'Edifici Xifré.
CURSOS PRESENCIALS, PRIORITÀRIAMENT PER A PERSONES EN ACTIU
Tots els cursos mencionats s'impartiran presencialment o vía online, a l'Edifici Xifré.
CURSOS PRESENCIALS, PRIORITÀRIAMENT PER A AUTÒNOMS I EMPRESES.
Dies: El 17 i 24 d'Abril de 2024.
Horari: De 10:00h a 14:00h.
- Per inscriure't aquest curs, s'ha de fer la PREINSCRIPCIÓ AQUÍ.
L'objectiu és donar a conèixer els aspectes bàsics de les finances que qualsevol professional i/o empresària de la pime o persona empresària individual haurà de saber fer i gestionar per diagnosticar i optimitzar les seves finances, finançar els seus projectes, i incrementar els resultats del seu negoci.
Dies: El 13 i 20 de Maig del 2024.
Horari: De 9:30h a 13:30h.
- Per inscriure't aquest curs, s'ha de fer la PREINSCRIPCIÓ AQUÍ.
Tots els cursos mencionats anteriorment s'impartiran presencialment a l'Edifici Xifré.
PER A QUALSEVOL CONSULTA PODEU TRUCAR AL 937922601 O AL CORREU ELECTRÒNIC proecon