Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Votacions Pressupost Participatiu 2020

Amb aquest formulari podeu votar aquelles propostes que voleu que s'executin a Arenys de Mar amb la partida de 200.000 euros del pressupost municipal de 2020 reservada al Pressupost Participatiu i que es desglossa en 25.000 euros per a accions de despesa de corrent, 165.000 euros per a inversions, i 10.000 euros reservats per a les propostes que formuli el Consell d'Infants d'Arenys de Mar.

Podeu votar fins a un màxim de 3 propostes (1 en l'apartat de despesa de corrent i 2 en l'apartat d'inversions).

Les votacions es poden realitzar del 11 de novembre al 1 de desembre, ambdós inclosos.

El sistema de votació comprova si sou al cens, en cas d'empadronaments recents o algun problema de verificació podeu  demanar ajuda al  93 795 95 00

*A continuació, introdueix el teu DNI/NIF o núm. de passaport per validar que estàs empadronat/da a Arenys de Mar.
Introdueix també la teva data de naixement per verificar que tens 16 o més anys. ( - - )
Accions de despesa corrent (pots votar un màxim de 1):
Accions d'inversió (vota un màxim de 2):
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

D’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollides en el present formulari seràn objecte de tractament per part de l’Ajuntament d’Arenys de Mar amb la finalitat que hi consta,. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures contractuals o pre-contractuals i l’interès públic o exercici de poders públics. Es podran exercir els drets d’accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l’adreça oac@arenysdemar.cat. Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades a dpd.ajaarenysdemar@diba.cat . En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l’interessat. No es farà cessió de les dades obtingudes excepte pel compliment d’obligacions legals de l’Ajuntament. Preguem comuniqui de forma immediata a oac@arenysdemar.cat qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat de que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal en tot moment.

 
^