Capçalera Xifre
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Taller: Com fer bones presentacions

El Servei a Empreses Xifré organitza un taller gratuït per aprendre a fer bones presentacions de la teva empresa o model de negoci.

CONTINGUTS:

Taller per aprendre les claus per a presentar-se (davant de clients, a grups, a empreses) d’una manera senzilla i creativa. L’objectiu és elaborar l’esquema essencial de la seva presentació.

DATES:

El curs es farà el dia 4 de desembre de 9.30 h a 11.30 h a l’Edifici Xifré, segona planta.

PÚBLIC:

Va a adreçat a empreses, comerços, autònoms i emprenedors.

*
*
*
*
*Data de naixement ( - - )
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la

política de privacitat

D’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollides en el present formulari seràn objecte de tractament per part de l’Ajuntament d’Arenys de Mar amb la finalitat que hi consta,. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures contractuals o pre-contractuals i l’interès públic o exercici de poders públics. Es podran exercir els drets d’accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l’adreça oac@arenysdemar.cat. Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades a dpd.ajaarenysdemar@diba.cat . En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l’interessat. No es farà cessió de les dades obtingudes excepte pel compliment d’obligacions legals de l’Ajuntament. Preguem comuniqui de forma immediata a oac@arenysdemar.cat qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat de que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal en tot moment.

 
^