X
Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Curs: Com trobar ofertes de treball?
Adreįat a persones en situaciķ d'atur residents a Arenys de Mar (PLACES LIMITADES)

Curs per millorar els resultats dels processos de recerca de feina i fer-ne el millor seguiment mitjanįant la identificaciķ del propi perfil bāsic i els potencials perfils complementaris, estratčgies d´inscripciķ en les ofertes i mecanismes de control i seguiment planificat de les candidatures.

Data: 15 i 17 de maig de 2018

Horari: De 9.15 h a 13.15 h.

Lloc: Edifici Xifré (2a planta)

Preu: Gratuīt

El curs estā totalment subvencionat per l'Ajuntament. Les places sķn limitades i les persones que s'hi vulguin inscriure han d'omplir el següent formulari:

*
*
*
*
*Data de naixement ( - - )
*
*

Avís legal: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecciķ de dades de carācter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat de l'Ajuntament d'Arenys de Mar i que poden ser objecte d'inclusiķ en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informātic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificaciķ, cancelˇlaciķ i oposiciķ, en els termes inclosos a la legislaciķ vigent, mitjanįant escrit adreįat a qualsevol dels punts d'atenciķ ciutadana.

 
^