X
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Curs d'anglès a l'hostaleria

L'Ajuntament d'Arenys de Mar oferta un curs gratuït d'anglès per a persones del sector de l'hostaleria que fan tasques d'atenció al públic, que es portarà a terme els dimecres i divendres del mes de maig de 2018 (data d'inici el 2 de maig i finalitza l'1 de juny) a l'edifici Xifré, en horari de 9.30 a 12.30 h.

Serà requisit per a participar-hi tenir un nivell d'anglès bàsic i es farà una prova de nivell abans de començar el curs.

El curs és gratuït (subvencionat per l'Ajuntament) i les persones que s'hi vulguin inscriure només han d'omplir el següent formulari.

*
*
*
*
*
*
*

Avís legal: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat de l'Ajuntament d'Arenys de Mar i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

 
^