Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Curs d'ajudant de cambrer
Adreįat a persones en situaciķ d'atur residents a Arenys de Mar

L'Ajuntament d'Arenys de Mar organitza un curs de cambrer adreįat a persones que es trobin en situaciķ d'atur i que resideixin a Arenys de Mar, prioritāriament.

Es farā de l'1 al 23 de marį de 2018, en horari de 9.15 a 12.15 h. Consta de 51 hores lectives que es cursaran al viver d'empreses de l'edifici Xifré i 40 hores de prāctiques en restaurants.

El curs estā totalment subvencionat per l'Ajuntament. Les places sķn limitades i es farā una selecciķ prčvia de les persones que s'hi inscriguin.

Les persones que s'hi vulguin inscriure només han d'omplir el següent formulari:

 

*
*
*
*
*Data de naixement ( - - )
*
*

Avís legal: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecciķ de dades de carācter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat de l'Ajuntament d'Arenys de Mar i que poden ser objecte d'inclusiķ en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informātic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificaciķ, cancelˇlaciķ i oposiciķ, en els termes inclosos a la legislaciķ vigent, mitjanįant escrit adreįat a qualsevol dels punts d'atenciķ ciutadana.

 
^