X
Participa i vota!
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Patges reials
Torna el fred de l'hivern i això vol dir que aviat serem a Nadal i, és clar, vindran els REIS!!!... i la cavalcada. Ja fa dies que estem pensant i preparant coses perquè els Reis quedin contents de la rebuda que els hi preparem a Arenys. Enguany la vinguda dels Reis anirà acompanyada d´un "Campament Reial" els dies 2, 3 i 4 de desembre. Estic segur que serà molt divertit. Passa, però, que tot plegat necessita patges, molts patges per a la cavalcada i també pel "nou" campament que volem estrenar... Si hi estàs interessat emplena aquesta butlleta i et respondrem al més aviat possible. Recorda que has de tenir més de 12 anys!!
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *
*
*

Si saps d'algun amic o amiga que l'any passat varen venir o que els faci gràcia participar, comenta´ls-ho que han d'emplenar aquest formulari.

D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollides en el present formulari seran objecte de tractament per part de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, amb la finalitat de prestar els serveis pels quals ha estat creat. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures contractuals o precontractuals i l’interès públic o exercici de poders públics. Es podran exercir els drets d'accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l'adreça oac@arenysdemar.cat. Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades a l'adreça dpd.ajaarenysdemar@diba.cat. En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l'interessat. No es farà cessió de les dades obtingudes excepte pel compliment d’obligacions legals de l’Ajuntament. Es farà cessió de les dades obtingudes a l’Administració o amb la finalitat de resoldre la seva sol·licitud. Preguem comuniqui de forma immediata a oac@arenysdemar.cat qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal en tot moment.

 

 

 
^