Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
ELS FORMULARIS
CURS: UTILITZA EL TEU SMARTPHONE EN LA RECERCA DE FEINA
Adreįat a persones en situaciķ d'atur residents a Arenys de Mar (PLACES LIMITADES)

CURS per utilitzar els dispositius mōbils i millorar els resultats dels processos de recerca de feina i fer-ne el millor seguimen utilitzant les aplicacions mōbils per a cercar la informaciķ, presentar candidatures i mostrar els perfils professionals de formes diferents.

Data: 5 i 6 d´octubre de 2017

Horari: De 9:15h a 12:15h.

Lloc: Edifici Xifré (2a planta)

Preu: Gratuīt

El curs estā totalment subvencionat per l'Ajuntament. Les places sķn limitades i les persones que s'hi vulguin inscriure han d'omplir el següent formulari:

*
*
*
*
*Data de naixement ( - - )
*
*

Avís legal: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecciķ de dades de carācter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat de l'Ajuntament d'Arenys de Mar i que poden ser objecte d'inclusiķ en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informātic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificaciķ, cancelˇlaciķ i oposiciķ, en els termes inclosos a la legislaciķ vigent, mitjanįant escrit adreįat a qualsevol dels punts d'atenciķ ciutadana.

 
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00