Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
ELS FORMULARIS
Voluntaris per la Llengua 2017: solˇlicitud per a aprenents/tes

VxL

Vols participar a la nova ediciķ del Voluntariat per la Llengua? Aquesta campanya va adreįada a persones majors d'edat que ja tenen un mínim coneixement del catalā, que ja el parlen encara que sigui amb dificultats i que volen agafar fluīdesa, perdre la vergonya i incorporar-lo d'una manera natural a les seves activitats quotidianes, laborals o de relaciķ social. Tingueu present que la llengua de la conversa ha de ser sempre el catalā.

Si voleu participar en el programa heu d'emplenar el formulari següent:

Dades personals
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *
*
*
*
*
*
*
*Sexe
Cliqueu per veure l'ajuda *Coneixement del catalā oral
Cliqueu per veure l'ajuda *Coneixement del catalā escrit
Preferčncies
*Preferčncia
*
Cliqueu per veure l'ajuda 

Avís de confidencialitat: D´acord amb la Llei orgānica 15/1999, de 13 de desembre, de protecciķ de dades de carācter personal, us fem saber que les vostres dades seran incorporades en un fitxer automatitzat per a la gestiķ del programa “Voluntariat per la llengua”. El responsable d´aquest fitxer és la Secretaria de Política Lingüística. Podeu adreįar-vos a aquest organisme o al Departament de la Vicepresidčncia per exercir el dret d´accés, rectificaciķ i cancelˇlaciķ de les vostres dades personals, o fer-ho mitjanįant un correu electrōnic dirigit a voluntaris@voluntarisperlallengua.cat
Indicant el dret que es vol exercir, el motiu i les dades personals concretes. Si no l´accepteu, no us podreu donar d´alta del sistema.

 
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00