Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Despatxos d'entitats
Despatx 2Despatx3Despatx4
Espai destinat només a les entitats inscrites al Registre General d'entitats de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
Els despatxos d´Entitats són uns espais pensats per a què les entitats que no tenen una seu social fixa, puguin compartir-los i dur a terme les seves tasques de gestió administrativa.

Aquests espais estan situats dins l´Espai d´Entitats, ubicat al segon pis de l´ala nord de l´edifici, i estan equipats amb una taula/escriptori, un ordinador amb connexió a internet, una impressora/fotocopiadora, una taula rodona de treball per a quatre persones i sis armaris (un per a cadascuna de les entitats usuàries).

Introduïu les dades sense apòstrofs
(* camps obligatoris)
*
*
*
08350 Arenys de Mar
*
*
Despatx
Data
Periodicitat
Sala de Reunions
Data
Periodicitat
Els dies i hores sol·licitats seran vàlids fins al dia 31 de desembre de l'any en curs
*

Accepto totes les condicions que es detallen en les

bases

de cessió

Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la

política de privacitat

D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollits en el present formulari seran objecte de tractament per part de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, amb la finalitat de prestar els serveis pels quals ha estat creat. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures contractuals o precontractuals i l’interès públic o exercici de poders públics. Es podran exercir els drets d'accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l'adreça oac@arenysdemar.cat. Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades a l'adreça dpd.ajaarenysdemar@diba.cat. En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l'interessat. No es farà cessió de les dades obtingudes excepte pel compliment d’obligacions legals de l’Ajuntament. Es farà cessió de les dades obtingudes a l’Administració o amb la finalitat de resoldre la seva sol·licitud. Preguem comuniqui de forma immediata a oac@arenysdemar.cat qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal en tot moment.

 
^