Arenys de Mar
Portada>Educaciķ
Botķ que mostra/amaga menú lateral
EDUCACIĶ
Les competčncies municipals en educaciķ sķn, entre d'altres, la participaciķ en el procés d´escolaritzaciķ, la cooperaciķ en la construcciķ i manteniment dels centres docents, la intervenciķ en els ōrgans de participaciķ escolar (Consell Escolar Municipal) o l'organitzaciķ d´activitats pedagōgiques i culturals destinades a l'alumnat d´Arenys de Mar.

La regidoria es responsable dels centres escolars públics, del seu manteniment i de les millores estructurals i funcionals. Colˇlabora en activitats escolars i extraescolars dels centres, de les associacions de pares. La regidoria també dķna suport a l'organitzaciķ d'activitats culturals dels centres escolars públics. Concretament, als tallers de teatre. Gestiona també el servei d'Escola Bressol Municipal, que estā adjudicat a la Fundaciķ Pere Tarrés, i l'Escola d'Adults.

Té la delegaciķ de coordinar el bon funcionament de l'Escola Municipal de Música Carles G. Vidiella i fa cursos de catalā a través del Servei de Normalitzaciķ Lingüística. És també molt important el treball que es realitza des del Servei Psicolōgic Municipal adreįat a les escoles. L'equip treballa als mōduls de Can Nadal, l'actual seu dels Serveis Socials de Base.

A més, al 2014 s'han afegit al catāleg de serveis de la Regidoria, dos Programes de Formaciķ i Inserciķ d'auxiliar de vendes en oficina i atenciķ al públic, i d'auxiliar en treballs de fusteria i instalˇlaciķ de mobles.

I no menys important, aquesta Regidoria també s'ocupa de la tramitaciķ de les beques de menjador escolar.


^