Arenys de Mar
Portada>Educació
Botó que mostra/amaga menú lateral
EDUCACIÓ
Les competències municipals en educació són, entre d'altres, la participació en el procés d´escolarització, la cooperació en la construcció i manteniment dels centres docents, la intervenció en els òrgans de participació escolar (Consell Escolar Municipal) o l'organització d´activitats pedagògiques i culturals destinades a l'alumnat d´Arenys de Mar.

La regidoria es responsable dels centres escolars públics, del seu manteniment i de les millores estructurals i funcionals. Col·labora en activitats escolars i extraescolars dels centres, de les associacions de pares. La regidoria també dóna suport a l'organització d'activitats culturals dels centres escolars públics. Concretament, als tallers de teatre. Gestiona també el servei d'Escola Bressol Municipal, que està adjudicat a la Fundació Pere Tarrés, i l'Escola d'Adults.

Té la delegació de coordinar el bon funcionament de l'Escola Municipal de Música Carles G. Vidiella i fa cursos de català a través del Servei de Normalització Lingüística. És també molt important el treball que es realitza des del Servei Psicològic Municipal adreçat a les escoles. L'equip treballa als mòduls de Can Nadal, l'actual seu dels Serveis Socials de Base.

A més, al 2014 s'han afegit al catàleg de serveis de la Regidoria, dos Programes de Formació i Inserció d'auxiliar de vendes en oficina i atenció al públic, i d'auxiliar en treballs de fusteria i instal·lació de mobles.

I no menys important, aquesta Regidoria també s'ocupa de la tramitació de les beques de menjador escolar.


^