Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
La Mare de Deu del Carme ens porta aquest any en processķ i de regata

La festa de la Mare de Déu del Carme té un significat especial als pobles amb port. A la nostra vila, la protectora dels mariners surt de la Casa del Mar, per a acostar-se als pescadors i a la gent del mar en general.

Amb embarcacions de tota mena, grossos quitllats, barques de pesca, barques esportives i de passeig,  engalanades per a l'ocasiķ i fent sonar les seves botzines, acompanyen la imatge de la Verge en el seu passeig marítim. Mentre al moll i pels voltants del port la gent gaudeix de la processķ marítima.

La processķ sortirā del Port d'Arenys dissabte a les sis de la tarda. A les set es farā una missa al Port, i seguidament hi haurā una sardinada popular.

Els actes son organitzats per la Confraria Sant Elm i la Branca de Dones Fundaciķ Anna Saez, amb la colˇlaboraciķ de l'Ajuntament d'Arenys de Mar.

Trobareu també els actes al detall des de l'agenda.

Aquest any, amb bateig mar i botadura del llagut Arenys

Aquest any, la festa de la Mare de Deu del Carme, s'enriqueix encara més amb el bateig de mar del Llagut Arenys.

Des de les 11 del matí de dissabte es podrā veure exposat el Llagut Arenys a la plaįa de l'Església per presentar-lo en societat.

A les cinc de la tarda, baixarā en cercavila amb els gegants d'Arenys fins a la platja on participarā a la processķ del Carme.

I diumenge REGATA D'EXHIBICIĶ DE LLAGUT CATALĀ

A 2/4 de 12 del matí, al Port comenįarā la Regata de Llaguts amb els equips Sr. Cyprien, Colliure, Colera i Arenys de Mar, amenitzat amb concert i vermut.

Organitzen: El Club de Rem Arenys, el Club Nāutic d'Arenys amb la colˇlaboraciķ de l'Ajuntament d'Arenys de Mar.

Podeu trobar més informaciķ del club de rem Arenys des d'aquí

Informaciķ publicada l'11 de juliol de 2001
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00