Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
#VENTCAT Últimes hores de la tempesta Glòria. Mantenim l'alerta.
Es reprèn l'activitat escolar després de l'aturada per prevenció meteorològica

Preparats per encarar les darreres hores d'aquest llarg temporal Glòria que va començar el diumenge passat. El servei Meteomar preveu que a partir de les 21.00 fins a les 6 matinada reviurem una nit com la d’ahir. Aigua i més aigua amb ruixats intenssos i molt intnessos. Ja portem 200 litres/m2 acumulats des de l'inici de l'episodi de pluges.

Els Serveis d'emergència i Protecció civil fan una crida per no deixar vehicles, ni circular per zones inundables. En concret a Arennys de Mar es demana que no es deixin cotxes aparcats als rials, ni a la part baixa de la Riera.Precaució màxima aquestes darreres hires del temporal.

Al carrer d'Avall i també al carrer Ample hi ha problemes al subministrament elèctric. Els talls que es produeixen són causats pels treballs que està realitzant Endesa per recuperar la xarxa elèctrica. Durant el matí ha estat prioritària la reparació de la ET de Valldegata per retornar el subministranment al CAP, a l'Institut i l'escola Joan Maragall.

La jornada ha tingut un moment crític amb l'inundació de la planta potabilitzadora de Palafolls. Durant unes hores hi ha hagut l'incertesa que es pogués garantir el subministrament d'aigua a l’Alt Maresme. Una situació que s'ha aclarit satisfactòriament a final de la tarda.

Tampos ha estat fàcil el retorn a les aules a l'Institut, el Maricel i l'escola Joan Maragall pels efectes del temporal d'ahir i per la manca de subministrament elèctric.

Els Serveis municipals han pogut treballar durant la jornada recuperant diversos danys a la via pública. La caiguda d'un mur ha obligat tallar el carrer de can Nadal, al costat del CAp i els Jutjats. Els Bombers han tallat un xiprer que amenaçava caure al Camí de la Pietat,

La recuperació dels passos soterranis d'accés al Port per de la Riera no es començarà fins que acabi completament el temporal.

Publicat el 22 de gener de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^