Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Seguiment #VENTCAT temporal Gloria
Demà, dimarts, se suspèn tota l'activitat escolar als centres arenyencs

La pertorbació #Glòria avui portarà pluja i seguirà el vent fort amb cops molt forts i s'incrementarà el temporal marítim amb una forta llevantada. La primera jornada d'aquest temporal ha deixat una important llista de danys a la via publica i en edificis públics i privats. Els serveis d´emergència locals i els serveis municipals s'han reunit aquest matí per fer balanç de situació, revisió d´incidències i planificació d´accions per les properes hores.

Els danys del vent han obligat a tancar tot el complex esportiu del Fondo de les Creus, la piscina i també el camp de futbol. Ahir ja es va decidir tancar els parcs municipals i el cementiri. S'ha acordat tancar i no utilitzar els patis de les escoles. Els serveis municipals intenten anar reposant l'espai públic per garantir la circulació i evitar danys a persones.

Més de vuitanta serveis i incidències han estat ateses a les primers 24 hores del temporal.

L'escola Joan Maragall suspèn les classes

L'escola Joan Maragall ha avisat, a mig matí, a les famílies que suspenia les classes. Algunes aules tenien problemes en els tancaments d'algunes finestres i s'ha pres aquesta decissió davant la possibilitat que el vent i l'aigua s'incrementés.. L'escola Sinera ha fet les classes amb normalitat i recomanarà a les famílies que no hi portin els seus fills a la tarda.

L'escola de la Presentació segueix la seva activitat amb normalitat.  Les dues escoles bressol també han seguit la seva activitat amb normalitat. L'Institut Els Tres Turons ha fet les classes amb normalitat i suspendrà un curs de primers auxilis que tenia previst fora d'horari escolar.

La preocupació principal per les properes hores i l'arribada de la pluja amb una important intensitat.

Demà se suspèn tota l'activitat escolar als centres arenyencs

Arran de la previsió que s'intensifiqui el temporal, les properes 36 hores, s'ha acordat suspendre demà, dimarts, tota l'activitat escolar als centres reglats arenyencs. Se suspèn l'activitat des de les escoles bressol a l'Institut malgrat que es preveu que els centres estiguin oberts per aquelles famílies que no tinguin alternativa d'on acollir els seus fils. 

Publicat el 20 de gener de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^