Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Homenatge a la Gent gran
El berenar popular de la Gent gran es farà el dia 30 d'octubre

El mes de la Gent gran té enguany un acte específic que farà possible que la vila reti un homenatge a la gent gran cada dia de l'any. Aquest diumenge, a les 11 del matí, s'inaugurarà un tótem a l'espai públic en  honor a la gent gran al mig de la Riera. Aquesta peça que inclourà una llegenda estarà situat a la Riera, davant de l'Asil Torrent.

Aquesta proposta d'un espai dedicat a la Gent gran ha estat proposada i treballada a través del Consell de participació de la Gent Gran. L'acte inaugural anirà acompanyat d'una actuació del grup Mar de Gospel.

El berenar popular de la Gent gran que tradicionalment es fa al Calisay i que es va ajornar el passat dimecres 16, es farà dimecres vinent, 30 de novembre,  a les 5 de la tarda. Tota la logística i la venda de tiquets ja es va fer a primers de mes i l'acte es vaajornar per l'acord de suspendre els actes institucionals arran de la sentència del Triibunal suprem contra els liders independentistes.

El darrer acte programat del mes de la Gent gran, que també esdevé molt tradicional, serà la Castanyada que es farà la tarda del dia 31 d'octubre.

Publicat el 24 d'octubre de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^