Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Vaga General 19-D. Afectarà als serveis municipals

La Intersindical-CSC i l'AIC convoquen vaga general aquest divendres, 18 d'octubre. L'Ajuntament d'Arenys preveu dictar un serveis mínims en alguns serveis d'atenció al públic. En previsió d'un seguiment de la vaga per part dels treballadors i per garantir el seu dret a fer-la s'ha decidit suspendre la recollida de residus porta a porta de divendres nit. La deixalleria d'Arenys també estarà tancada tot el divendres.

Dijous l'Ajuntament anunciarà els serveis mínims de divendres.

Respecte la recollida porta a porta de la fracció de rebuig que es fa els divendres, arran de la jornada de vaga, es traslladarà a dissabte, a partir de les 10 de la nit (hora que comença la recolida).La recollida de dissabte només serà de rebuig i l'orgànica s'haurà de treure diumenge. 

La deixalleria estarà tancada tot el divendres. Així ho han comunicat els seus treballdors que han anunciat que seguiran la vaga.

La recollida de paper i catró comercial de divendres també queda suspesa. O sigui que els establiments que obrin no han de treure el seu catró perquè no es recollirà.

Serveis mínims a l'OAC, Serveis socials, Brigada, consergeria de les escoles, cementiri i geriàtric municipal.

Publicat el 16 d'octubre de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^