Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Els 'Espais de la Guerra Civil' aportació arenyenca a les JEP

El Museu d'Arenys presenta un seguit d'activitats lligades amb l'eix temàtic d'enguany dedicat a la Fi de la Guerra Civil. En aquesta línia i en  context de les Jornades Europees del Patrimoni, aquest cap de setmana, es faran diverses activitats a l'entorn dels escenaris arenyencs de la Guerra Civil a Arenys de Mar.

Aquest divendres -6 tarda- al Convent dels Caputxins d'Arenys de Mar es presenta la publicació que contextualitza de forma molt didàctica i gràfica els principals espais arenyencs i també tot el relacionat amb el litoral i la defensa de la costa.

Les activitats s'emmarquen en les Jornades Europees del Patrimoni i inclourà la presentació de la publicació i un recital de canço, la visita als búnquers de la platja del Cavaió i de defensa del port i diverses recreacions històriques.

Diumenge, al matí, davant de la Plaça de la Vila es prevista la recreació de la barricada i lloc de control del trànsit de la carretera que es va situar en aquest indret des del primer dia de la Guerra.  

Publicat l'11 d'octubre de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^