Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

L’alcaldesssa, Annabel Moreno i el regidor, Jordi Muñiz, que ha estat titular d'Esports durant aquest darrer mandat, han entregat aquest matí els diplomes als més de dos-cents participats al programa per la Salut i Qualitat de Vida. La Sala Arnau s'ha omplert per acomiadar el curs i recollir els diplomes que acrediten la participació a aquest programa d'esport i salut que es desenvolupa paral·lel al curs escolar, d'octubre fins a finals de juny.

Aquest programa preveu una programació d'activitats físiques a partir de classes de gimnàstica de manteniment, de fitness, pilates, tonificació i psicomotricitat dirigida de forma especial al col·lectiu de gent gran amb l'objectiu de motivar-los i mantenir-los en la pràctica esportiva.Les sessions les dinamitza la monitora Begoña Caballero que combina les sessions físiques regulars amb altres propostes més socialitzadores.

Un total de 224 persones han participat al programa d'enguany. Els participants que han assistiit a l'entrega de diplomes han tingut un pica-pica com a final de l’acte i celebració del final de curs..  


Al marge de les classes de gimnàstica, els assistents aquest programa també fan sortides especials, com diverses passejades en l’entorn natural.  

Publicat el 20 de juny de 2019