Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'oferta d'activitats d'aquest Estiu Genial 2019
El llibret "Estiu Genial 2019" recull tota la informació dels casals i activitats d'estiu

Aquesta setmana vinent es distribuirà l'edició de paper del llibret "Estiu Genial 2019" amb tota la informació dels casals i activitats d'estiu que s'organitzen a la vila. L'edició en paper es distribuirà a les escoles de la vila i també es podrà trobar als edificis municipals. A més, el podeu consultar en format digital clicant aquest enllaç.

Com cada any, el llibret recull tota l'oferta de casals d'estiu municipals, una oferta de fins a 6 casals agrupats sota el nom genèric de l'Estiu Genial. I recull, alhora la resta de casals i activitats de lleure i esport que han fet arribar a la regidoria d'Infància i Joventut altres entitats i clubs esportius de la vila. Una oferta d'allò més completa i amb novetats per satisfer els gustos i preferències de tots els infants d'Arenys de Mar. 

A nivell de dates és important recordar que les inscripcions als casals municipals es portaran a terme únicament la setmana del 3 al 7 de juny mitjançant el procediment dels darrers anys amb el formulari que s'obrirà des del web municipal i seguint els passos que s'indiquen per formalitzar  el pagament.

Fitxer Acrobat-PDF de (1019,55kB)

Fitxer: ESTIU_GENIAL19.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 32
Mida: 1019,55 kB

Publicat el 24 de maig de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^