Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Atorgats els Premis Mossèn Martí Amagat, 38a Mostra Literària d'Arenys de Mar
Homenatge a Assumpció Ribas que ha estat al capdavant de l'organització de la convocatòria

Mostra literariaMostra literariaFins a 266 treballs han participat a l'edició d'enguany de la 39a Mostra literària d'Arenys-Premis Mossèn Martí Amagat. Aquest dissabte es va fer la lectura del veredicte i l'entrega del premis als participants en acte a la Sala Arnau del Centre Cultural Calisay. 172 treballs dels treballs presentats eren en prosa i 94 de poesia.

L'acte va cloure amb un homenatge a Assumpció Ribas, responsable del Servei Municipal de Català que les properes setmanes es jubila i  que ha estat al capdavant de l'organització de la convocatòria durant la seva estada de funcionària municipal.

El jurat dels Premis Mossèn Martí Amagat, 38a Mostra Literària d’Arenys de Mar –format per Joan Miquel Llodrà i Paquita Zaragoza per als grups A i C de prosa; Mercè Sàbat i Miquel Vila per als grups A, B i C de poesia; Muntsa Abad, Mireia Badosa i Roger Pou per al grup B de prosa; Teresa Baldiz, Montserrat Caba, Montserrat Fonoll i Maira Planells per al grups D i E de prosa i poesia i E de microrelats– es va reunir a l’Ajuntament d’Arenys de Mar el dia 9 de maig de 2019, a les 20.30 h, i va acordar de concedir els premis següents d'acord a l'acta que s'adjunta:


Fitxer Acrobat-PDF de (221,44kB)

Fitxer: Acta__Mostra_19.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 221,44 kB

Publicat el 23 de maig de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^