Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El projecte de mentoria presenta els menors migrants amb les seves persones mentores

Acte joves migrantsActe joves migrantsLa sala de plens de l'Ajuntament d'Arenys de Mar i, posteriorment, la Plaça de la Vila van acollir l’acte de trobada i la benvinguda a les 17 mentories arenyenques per acompanyar el joves migrants al Maresme.

En un primer moment es va fer un acte institucional a la sala de Plens amb la intervenció de Georgina Oliva i Peña. Secretària d’Infància, Adolescència i Joventut. Generalitat de Catalunya i l'alcaldessa Annabel Moreno. També van intervenir per destacatr diferents aspectes del projecte de mentoria i com s'ha preparat la regidora de Drets Civils, Isabel Roig, Reme Rubio, directora del Centre Primera Acollida Estela Nova M’Hamed Abdelouahed Allaoui, de l'equip tècnic Comitè Acollida Persones Refugiades.de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania. 

Disset arenyencs i arenyenques han fet el procés complet d'inscripció, selecció i formació per poder participar en aquest programa de mentoria. Després de l'acte institucional els joves migrants van baixar a la Plaça de la Vila i amb una fotografia a la ma del seu mentor assignat van haver de trobar-los enmig de diversos grups que hi havia conversant. Una mena de joc de descoberta que va ser amenitzat amb l'Orquestrina Sinerenca que algun dels seus membres també ha fet la formació de mentoria. 

Aquesta proposta de mentoria impulsa la implicació de la ciutadania en l'acolliment i acompanyament dels joves migrants. Des de l'Ajuntament es destaca aquest treball en favor de la convivència, la igualtat i la tolerància de tothom. 

Publicat el 21 de maig de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^