Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
S'aproven les "inversions sostenibles" per refer voreres, la Plaça de la Mina i més enllumenat led

Pompeu FabraEl darrer Ple va aprovar per unanimitat una modificació de crèdit del Pressupost municipal de 2019 que permet incorporar 1.4 milió d'euros del romanent, partides del pressupost que  no es van gastar l'any passat. Aquests diners es destinaran a actuacions sostenibles, així es defineixen les inversions que la seva execució representa un estalvi a les arques municipal d'acord al que s'estableix a les normes de control pressupostari.

Les inversions aprovades destinen 527.575,33€ a les obres d'arranjament de trams de voreres de diversos punts del nucli urbà i urbanitzacions. En total hi ha previstos més de 2500 metres quadrats de reposició de voreres i també alguns altres elements com escocells dels arbres o algun servei.

Entre les actuacions que es faran als carrers d'Arenys hi acabar totes les voreres que quedaven pendents al carrer de les Doedes, després de la recent urbanització i pavimentació d'aquest carrer fa un parell de mesos. També hi ha prevista l'obra del Camí vell de Caldes, a la urbanització del Canyadell i una altra a la urbanització Montmar. Hi ha diverses actuacions puntuals a voreres del nucli antic i refer els escocells dels arbres de la Riera, des del Calisay al carrer de Montserrat.

El principal projecte important en volum econòmic, que va aprovar-se i va ser dotat amb la modificació de crèdit, és l'obra de remodelació de la Plaça de la Mina i urbanització, renovació del clavegueram i pavimentació en plataforma única del carrer de Sant Narcís i la travessia de la Mina. La dotació d'aquest projecte és de 434.216´28€.

També es van aprovar l'obres de consolidació de la Penya del Maltemps, a sobre el final del carrer Ample, per un import de 120.114´80€.

Les inversions sostenibles d'enguany seguiran el projecte de renovació de l´enllumenat públic amb leds. L´import és de 326.351´24€.

Aquesta conjunt d´actuacions s´han aprovat en aquest darrer ple del mandat atès que han de ser tramitades i adjudicades  durant aquest mateix exercici i amb les eleccions municipals pel mig faria difícil poder complir els terminis. Els grups municipals es van felicitar del treball conjunt de Govern i Oposició que ha permès consensuar les propostes i poder donar-hi sortida administrativa.

Publicat el 20 de maig de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^