Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Comenįa l'enderroc de l'antiga caserna de la Guārdia civil
L'inici dels treballs d'enderroc provocaran talls de trānsit dels carres adjacents

Caserna Guardia CivilLes obres d'enderroc de l'antiga Caserna de la Guārdia civil ja sķn visibles des d'aquest dilluns amb el tall al trānsit d'un tram del carrer Ample, just el tram de darrera la caserna. Aquesta setmana els operaris de l'empresa adjudicatāria ja han estat treballant a l'interior de l'edifici. El procés d'enderroc de les faįanes no comenįarā encara abans de tres setmanes un cop ja s'hagin tret tots els serveis i també l'enllumenat públic. que hi ha a l'edifici.

L'inici de les obres s'ha ajornat unes setmanes a l'espera del vist-i-plau de la companyia electrica per treure la part d'instalˇlaciķ de la faįana del carrer Ample. L'antiga escomesa ara anirā soterrada i per aquest motiu cal iniciar uns treballs que es faran entre els dies 13 i 16 de maig i que comportarā el tall dels carrers de l'entorn mentre duri l'obra per fer una canalitzaciķ entre el rial i el carrer Ample.

Afectacions de trānsit pels dies 13 al 16 de maig

L'obra per soterrar la xarxa de distribuciķ elčctrica durarā tres dies. Comportarā el tall del carrer d'Anselm Clavé, entre el carrer de Sant Antoni fins a passada la caserna. El tram del carrer d'Anselm Clavé serā de doble sentit entre la caserna i la carretera nacional, per garantir l'accés als parquings privats. Per fer aquest doble sentit se suprimirā tot l'aparcament del carrer. L'accés al carrer d'Anselm Clavé des de la Riera també estarā restringit a vehicles petits i s'advertirā del tall i l'obra.

El tall de Pau Costa a la circulaciķ serā des de la cantonada del carrer de la Perera, encara que els vehicles del veīns podran entrar als seus aparcaments del rial, segons les obres. Durant aquests dos dies el carrer de la Perera serā obert a la circulaciķ, en sentit a la Riera. La pilona quedarā oberta totes les hores del dia.

El conjunt de l'obra durarā dos mesos i es previst una urbanitzaciķ senzilla del solar amb una part dedicada plaįa i la resta a aparcament.s


Publicat el 3 de maig de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^