Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Plantada a les platges
Dissabte vinent hi ha convocada la plantada popular a la platja de la Musclera

Plantada escolarTres-cents cents nens i nenes de les escoles de primària arenyenques estan participant, aquests dies. a la plantada de les Platges d'Arenys. Els  escolars arenyencs col·laboren a la renovació del verd de les platges del Cavaió i la Picòrdia. Aquesta actuació al litoral arenyenc que promou l'Àrea de Medi Ambient es completarà, el dissablte vinent, amb la plantada popular que es farà a la platja de la Musclera, oberta a tothom.

Enguany s'han tornat a plantar més pins i tamarius i diverses plantes arbustives com ginesta blanca i groca i salat blanc, entre d'altres espècies vegetals adapatades a l'espai propi de platja i les seves característiques de poca demanda d'aigua.  L'Ajuntament d'Arenys inverteix uns 12.000 euros anuals en aquestes actuacions de manteniment i plantada d'arbrat i plantes a la franja litoral.

Aquest programa té una història acumulada d'una dècada de treball amb les escoles i combina aquesta sensibilització dels infants amb una progressiva recuperació del verd a les platges arenyenques. Encara queda pendent algunes aules per fer aquesta activitat que s'ha vist afectada per la situació metereològica.

Plantada popular

Dissabte, vinent, a 2/4 d'11 del matí, hi ha convocada la Plantada popular a la platja de la Musclera. Aquesta acció és oberta a tothom i en especial a les famílies arenyenques.

El mes de maig encara hi haurà una nova actuació a les platges d'acord amb l'actuació d'àmbit europeu "Let's clean up Europe" que a Arenys de Mar es concretarà amb una acció de neteja al Rial de la Serp i una posterior acció de plantada a la platja del Cavaió. Aquesta actuació es fa conjuntament amb l'Agrupament Escolta Flos i Calcat i també és oberta a la ciutadania que hi vulgui participar.

Publicat el 9 d'abril de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^