Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Les obres dels Pressupostos participatius veuen la llum
Han estat finançades per decisió popular l'obra d'eliminació de barreres arquitectòniques i el nou enllumenat de la Platja del Cavaió

Can NadalLes obres que aquesta setmana s'han iniciat als carrers de l'entorn del CAP i els Jutjats són una actuació lligada al segon projecte més votat del Pressupost Participatiu de 2018. Els propers dies també començarà l'obra de l'enllumenat de la platja del Cavaió que va estar proposada al mateix pressupost participatiu  i que ja ha estat adjudicada però està pendent d'un darrer permís del Ministeri de Foment per ser dins l'espai marítim-coster. 

El projecte de preveu tant la millora de les voreres existents a tot l'entorn dels carrers d'Auterive i Can Nadal com la creació de passos elevats o rebaixar en alguns punts la vorera. L'obra la realitza l'empresa VAUS que recentment va fer l'obra del carrer de la Perera. Malgrat que la partida reservada era de 50.000 euros al final la licitació guanyadora de l'obra és per un import de 44.025 euros.

La il·luminació de la platja del Cavaió va ser la quarta proposta del Pressupost participatiu de 2019 amb una dotació prevista de 82.000 euros. Ha tingut un procés d'execució més llarg, apart de la licitació, per necessitar permisos especials que no ser un domini municipal. L'obra ja ha estat adjudicada a l'empresa Boquet i preveu també la renovació de les instal·lacions d'aigua i altres canalitzacions de serveis de la platja.

En el procés de Pressupost participatiu de 2019 també ha sortit escollida una nova actuació de seguir avançant amb l'eliminació de barreres arquitectòniques i que ara està en el procés administratiu per poder realitzar-se. També té una previsió de 50.000 euros i s'executarà els propers mesos.

Publicat l'11 de març de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^