Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Reconeixement a la Participació ciutadana i la bona governança

Laura Espinasa BBPEn el marc de la conferència sobre innovació democràtica i govern local, organitzada per la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Pi i Sunyer amb l'assistència de prop de 450 participants, es van reconèixer les iniciatives de 81 municipis que han rebut el certificat de bona pràctica en el període 2014-2018 dins del Banc de Bones Pràctiques (BBP).

El BBP és una iniciativa de la Fundació Carles Pi i Sunyer d'estudis autonòmics i locals que pretén promoure la millora i la innovació en els governs locals. L'Ajuntament d'Arenys de Mar hi ha estat reconegut en l'àmbit de la Participació Ciutadana per la seva contribució a la innovació i la bona governança local durant el període 2014-2018. Laura Espinasa, tècnica municipal de Participació, Drets Civils i Gent Gran va rebre el reconeixement.

L'acte va ser presentat per Xavier Amor, president de la Federació de Municipis de Catalunya i alcalde de Pineda de Mar; Àngel Garcia Fontanet, president de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals; Roland Ries, alcalde d’Estrasburg; i Xavier Cadoret, vicepresident de la Mesa del Congrés de Poders Locals i Regionals del Consell d’Europa.

Més informació al web de la FMC. 

Publicat el 19 de febrer de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^