Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La Policia local fa quatre detencions

cotxe policiaLa Policia local va detenir, ahir a la nit, quatre persones en el marc de dues actuacions policials.

Arran del dispositiu de vigilància regular, que s'ha reforçat les últimes setmanes, es va detectar a la via pública una persona que es va indentificar i, posteriorment, es va detenir al detectar que estava fugada de la Justícia amb ordre de recerca d'un Jutjat de Sevilla. També tenia requeriments de Sant Sebastià i del CNP de Galícia.

A quarts de deu de la nit la Policia local va rebre l'avís d'una persona que havia patit l'intent estrebada d'una bossa a la porta d'una casa del carrer d'Amunt. La policia va activar una recerca ràpida dels tres participants als fents que van ser detinguts, uns minuts més tard a l'Estació de tren. Van ser identificats per la persona que havia patit l'estrebada. La Policia local els va entregar, posteriorment, als Mossos d'Esquadra.

L'Ajuntament d'Arenys ha activa un conjunt de mesures per neutralitzar l'increment de robatoris i petits furts que fa unes setmanes havien afectat d'una manera preocupant a persones grans. Una de les mesures d'aquest pla de xoc ha estat un nou reforç que augmenta el patrullatge de la Policia local, de manera especial a la franja horària del capvespre.

Publicat el 9 de febrer de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^