Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament investiga els danys contra cotxes i mobiliari a la via pública
L'alcaldessa Annabel Moreno es troba -aquesta tarda- amb el Conseller d'Interior de la Generalitat en un Consell d'Alcaldes sobre seguretat a la comarca

rodes punxades sant gabrirel

L'Ajuntament d'Arenys de Mar, a través de la Policia Local i conjuntament amb Mossos d'Esquadra, està investigant l'autoria dels danys a una vintena de cotxes aquesta passada matinada als carrers d'Arenys. També s'han produït danys al mobiliari urbà i a algun element extern de comerços. La presumpte autoria d'aquests estaria relacionada amb l'incendi reiterat dels darrers dies a una casa del carrer de la Perera. El presumpte sospitós, té antecedents i es conegut de fa anys per altres fets delictius a la vila.

Els fets d'aquesta matinada han deixat una vintena de vehicles amb les rodes punxades, alguns d’ells amb una, dues o fins i tot les quatre rodes.  

L'Ajuntament posa tots els seus mitjans a l'abast per resoldre aquesta situació que ha afectat especialment en la sensació de seguretat  entre el veïnat d'Escaravar i que ara s'ha estès a altres punts dels municipi. Es segueix amb el reforç del patrullatge amb l'anomenat pla de xxox que es va anunciar la setmana passada. 

Aquesta tarda l'alcaldessa Annabel Moreno, la regidora de Governació Isabel Roig i el sergent cap Sebastià Gorriz participaràn al Consell d'Alcaldes on compareixerà el Conseller d'Interior, Miquel Buch. La cita al  al Consell Comarcal del Maresme. té com agenda única la revisió d'iniciatives i mesures per la millora de la seguerat.

(Foto: Ràdio Arenys)

Publicat el 5 de febrer de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^