Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
S'activa un Pla de xoc contra furts i robatoris
Es reforçarà la presència al carrer amb 'agents cívics' per donar suport a les persones a la via pública i vetllar pel compliment de les ordenances municipals

cotxe policiaL'Ajuntament d'Arenys activa un conjunt de mesures per neutralitzar l'increment de robatoris i petits furts que les darreres setmanes han afectat d'una manera preocupant a persones grans. De manera immediata s'aplica un nou reforç que augmenta el patrullatge de la Policia local, de manera especial a la franja horària del capvespre.

Aquest increment de presència policial es farà amb el suport de Mossos d'Esquadra que reforçaran la seva presència als carrers d'Arenys en funció de la seva disponibilitat. 

De forma simultània a aquestes accions l'Ajuntament crearà la figura d'agents cívics que tindran la missió principal de tenir presència al carrer per donar suport a les persones i també respondre a l'objectiu de recolzar la vigilància i la seguretat, coordinadament amb la Policia local. Aquestes persones s'incorporaran les properes setmanes i tindran també la funció de supervisió del compliment de les ordenances municipals i afavorir la convivència a la via pública.

Aquest Pla de xoc es van acordar a la reunió que va mantenir ahir l’Alcaldessa, Annabel Moreno, la regidora de Governació, Isabel Roig, els comandaments de la Policia local, Sebastià Górriz i Juan José Martinez Ortigosa, i el cap de l’Àrea Bàsica Policial d’Arenys de Mar, Salvador Rossell. Més tard va ser ratificat en el seu conjunt de mesures a la reunió de l'Equip de Govern.

Des de fa setmanes, arran de l’augment de robatoris a la vila, Policia local i Mossos ja havien intensificat el seu treball conjunt i presència al carrer. L'alcaldessa Annabel Moreno va reclamar ajuda, ahir a la visita amb el Delegat del Govern de la Generalitat que es concretarà amb una reunió amb el conseller Buch, responsable màxim d'Interior.

Publicat el 23 de gener de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^