Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El tobogan de gel serà gratuït per a tothom

tobogan gelLa gran novetat del passat Nadal a la vila, el tobogan de gel artificial, torna a instal·lar-se aquestes festes a la part nova coberta de la Riera.

El tobogan s'inaugura aquest divendres 14 de desembre i romandrà obert fins al 6 de gener. I arriba amb una novetat important, ja que enguany aquesta atracció serà gratuïta per a tots els usuaris.

Es tracta d'un tobogan que recorre uns 20 metres sobre una superfície lliscant de material sintètic que simula les característiques del gel i que els usuaris baixen muntats dalt d'un flotador gegant. L'atracció és apta tant per a infants com per a adults.

Amb l'objectiu de promocionar el comerç local i atraure visitants i compradors durant la campanya de Nadal, Arenys de Mar ja fa quatre anys que instal·la una atracció d'hivern a la part nova coberta de la Riera. Els primers dos anys va ser una pista de patinatge sobre gel artificial, mentre que l'any passat i el present es va fer l'aposta per un nou format amb aquest tobogan de gel sintètic.

Calendari d'obertura:

calndari tobogan

Publicat l'11 de desembre de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^