Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Junts Autisme i l'Ajuntament tornen a impulsar un Nadal inclusiu

L'Ajuntament d'Arenys col·labora de nou aquest any amb la Fundació Junts Autisme per tirar endavant la campanya del Nadal inclusiu, amb l´objectiu que tots els infants puguin gaudir de les activitats relacionades amb aquestes festes i que, en cas de tenir alguna diversitat funcional, sigui l'entorn i la comunitat la que s'adapti per poder ajudar-los, sobretot quant a accessibilitat.

L'any passat va ser el primer que es va impulsar el Nadal inclusiu. Enguany es repetirà en esdeveniments com el Caga Tió i el lliurament de la carta als Reis. En aquests actes s'habilitarà una cua alternativa i ràpida per a per a persones amb mobilitat reduïda o amb dificultats per a gestionar les multituds i els sorolls. Aquesta cua serà accessible per una persona amb carnet de discapacitat i la seva família. Per això es prega que tothom sigui conscient de les dificultats que aquesta família afronta dia rere dia i que, durant les festes, se'ls intenti posar fàcil tot el que els és complicat.

Per tal de donar a conèixer la campanya a la resta de famílies, es penjaran cartells i es repartiran uns fulletons informatius a les cues d'espera dels dos actes amb els quals es podrà explicar als més petits de casa, de manera constructiva, el motiu d'aquesta campanya.

Publicat el 10 de desembre de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^