Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
S'obre la convocatòria de 6 llocs de treball temporal a l'Ajuntament
Cliqueu aquí per accedir a les bases completes de la convocatòria.

Es posa en marxa una nova convocatòria dels Plans d'Ocupació Local 2018 a l'Ajuntament d'Arenys de Mar, destinats a persones preferentment majors de 45 anys que no siguin perceptores de prestacions per desocupació o subsidi, ni l'ajut del programa de requalificació professional (Prepara).

La convocatòria dels Plans d'Ocupació Local 2018 a l'Ajuntament d'Arenys de Mar està subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i ofereix 6 llocs de treball  durant 6 i/o 12 mesos, amb inici abans del 29 de desembre de 2018.

Els requisits que hauran de complir les persones que vulguin participar en els processos de selecció són els següents:

• Estar en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi, ni l'ajut del Programa de Requalificació Professional (PREPARA), preferentment més grans de 45 anys.
• Dones en situació d'atur de molt llarga durada no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni de l'ajut del Programa de Requalificació Professional (PREPARA), preferentment més grans de 52 anys, o dones en situació d'atur víctimes de violència de gènere.
• Estar inscrit/a al SOC (Servei d'Ocupació de Catalunya) com a demandant d'ocupació.

Regidories i llocs de feina ofertats:

- PROMOCIO ECONÒMICA: 1 Aux. Administratiu/va
- JOVENTUT: 1 Aux. Administratiu/va
- BRIGADA: 4 Peons de neteja vial

Les persones que estiguin interessades en participar en els processos de selecció hauran de dirigir-se a la Regidoria de Promoció Econòmica (Edifici Xifré, 2ª planta)  fins al dia 13 de desembre, en horari de 9 a 14 h, per al lliurament de la documentació següent:

a) Sol·licitud de participació en el procés selectiu signada per la persona aspirant (instància que es pot trobar aquí) manifestant expressament que reuneix totes les condicions exigides a les bases de la convocatòria.

b) Fotocòpia del Document Nacional d'Identitat (DNI) o document de Número d'Identitat d'Estranger (NIE), en vigor.

c) Fotocòpia de la titulació requerida a efectes de la convocatòria.

d) Fotocòpia del certificat acreditatiu del nivell corresponent de coneixement de català, en el seu cas.

e) Fotocòpia acreditació de trobar-se en situació d'atur i inscrit en la oficina de treball de la Generalitat de Catalunya.

f) En el cas de dones víctimes de violència de gènere, sentència o documentació que ho acrediti.

g) Currículum vitae i fotocòpia dels documents acreditatius dels mèrits al·legats.

Un cop lliurada la documentació, aquesta s'enviarà al SOC per a que verifiqui si es reuneixen les condicions per a ser possible candidat/a, i posteriorment, s'avisarà als candidats que el SOC hagi validat per a participar en el procés de selecció, que consta d'entrevista personal i valoració de currículum.


Publicat el 5 de desembre de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^