Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

En la reunió mantinguda aquest dimarts a la tarda amb els veïns dels carrers afectats per les obres al solar del carrer de la Perera que fa cantonada amb el carrer Bareu, el consistori va informar-los que el carrer finalment no quedarà tallat al trànsit durant mesos, com s'havia anunciat inicialment.

Després d'estudiar el cas al detall amb els promotors de l'obra, s'ha vist la necessitat de poder facilitar la mobilitat dels veïns i mantenir aquest carrer com a itinerari escolar. És per això que la constructora haurà d'instal·lar la grua que necessiten a l'interior del solar i només es tallarà el carrer en moments puntuals per garantir la seguretat en les tasques de càrrega i descàrrega de materials per part dels camions.

Així doncs, es traurà la senyalització provisional que s'havia instal·lat i els carrers Bisbe Català i Bareu seguiran essent accessibles a vianants i vehicles dels veïnat. Tanmateix, la Policia Local reforçarà la vigilància del trànsit a la zona per evitar les infraccions que alguns conductors realitzen al carrer Sant Antoni i de la Perera.

Publicat el 28 de novembre de 2018