Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

PIT 2019El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme va organitzar dijous passat una sortida de coneixement del Maresme, centrada en Arenys de Mar i Sant Pol, en el marc del projecte Punts d'Informació Turística (PIT). Durant la jornada es va fer una visita al Club Nàutic d'Arenys i la Base nàutica, on es van conèixer les instal·lacions i el seu funcionament. Seguidament, va tenir lloc una visita guiada al port d'Arenys. El grup es va desplaçar posteriorment cap a Sant Pol de Mar, on va realitzar una ruta guiada.

Aquesta jornada va servir per fer lliurament, també, de les acreditacions dels Punts d'Informació Turística de la comarca pel 2019. En el cas d'Arenys de Mar disposem de fins a 9 PIT. Així, renoven la seva credencial l'Hotel Vila Arenys, l'Hostal Portofino, la casa vacacional Portofino Mar, a més de la Biblioteca, el Club Nàutic Arenys, l'Oficina de Turisme, el Museu d'Arenys i el Balneari Titus. A més, afegeim un nou nom a la llista: l'Associació El Moll d'Arenys de Mar.

El projecte Punts d´Informació Turística (PIT)

Els Punts d´Informació Turística (PIT) és un projecte que neix de l'Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona i, en aquest cas, al Maresme està coordinat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. El projecte té com a objectiu dotar les comarques de la província de Barcelona d'un major nombre de punts d'informació turística, ja siguin entitats públiques o equipaments i/o serveis turístics privats, que ajudin a complementar el servei d'atenció al turista/visitant i disposin de les eines per informar, orientar i acompanyar a aquest en la seva estada.

Publicat el 26 de novembre de 2018