Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Afectacions de trànsit i recollida de la brossa al c. de l'Església per les obres de la Riera

Com a conseqüència de les obres de la vorera de la Riera, del dimarts 20 al dilluns 26 de novembre, ambdós inclosos, no es podrà circular per carrer de l'Església cantonada amb la riera Pare Fita (a tocar del C.C. Calisay), per tal de realitzar la nova pavimentació. Malgrat que els treballs finalitzaran el divendres 23, no s´hi podrà circular fins al dia 26 per permetre que s'assequi del tot.

Aquesta actuació comportarà alguns canvis en matèria de trànsit al carrer de l'Església i els carrers adjacents.
Així, els veïns amb guals als c. de l'Església, Sant Josep i baixada del c. Sant Ramon, podran accedir als aparcaments utilitzant provisionalment el carrer de l'Església amb doble sentit de marxa, amb el mateix punt d'accés i sortida a la Riera per la plaça de l'Església. Tammateix, podran utilitzar el carrer Bisbe Pasqual com a alternativa de sortida.

Fitxer Acrobat-PDF de (507.48kB)

Fitxer: mapa_transit.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 507.48 kB

Les obres també tindran una afectació en el servei de recollida de la brossa, atès que el camió no podrà circular pel c. de l'Església. Per això, del 20 al 26 de novembre es modificarà el circuit de recollida Porta a Porta, motiu pel qual els veïns hauran de dipositar les escombraries a les següents cantonades: 

- Veïns del c. de l'Església: hauran de dipositar la brossa a la cantonada del carrer de l'Església amb Riera Bisbe Pol i la cantonada del carrer de l'Església amb la Riera del Pare Fita.

- Veïns de la resta de carrers adjacents: c. Frederic Marés amb c. de la Torre,  c. Sant Josep amb c. de la Torre i c. Bisbe Pasqual amb c. de la Torre.

En tots els casos cal especificar que l'orgànica s'haurà de dipositar sense el cubellet.

Fitxer Acrobat-PDF de (497.88kB)

Fitxer: mapa_recollida_brossa.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 497.88 kB

Publicat el 14 de novembre de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^