Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

aportallibresLa iniciativa de prevenció i reutilització de residus 'Aportallibres', implantada aquest estiu per l'Ajuntament d'Arenys de Mar, ha estat nominada com a finalista en la categoria d'Administració Local dels Premis #Rezero.

El resultat es donarà a conèixer el proper 8 de novembre a l'acte tindrà lloc al Recinte Modernista Sant Pau de Barcelona, indret on se celebrarà la 1a edició del Premis #Rezero en les categories d’administració local, empresa, comerç i entitat.

Arenys de Mar haurà de competir en la categoria d'adminsitració local amb els ajuntaments de Barcelona (amb una iniciativa de reducció de gots d'un sol ús a les platges) i de Sant Cugat del Vallès (per la iniciativa Ambiteca).

Els Premis Rezedro són una iniciativa de la Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable, fundada el 2015, i amb els quals es vol reconèixer aquelles iniciatives promogudes amb l'objectiu de canviar el model de producció i consum cap al Residu Zero, impulsant accions i polítiques transformadores de prevenció de residus.

Publicat el 31 d'octubre de 2018